Eläkeläiset koolla Kotkassa

Teksti: Arja Ukkonen
Kuva: Pub Albert/Tarja Särkkä

Yhdistyksemme eläkeläiset kokoontuivat jo totutun tavan mukaan yhteisen aterian ääreen – tällä kertaa Kotkassa marraskuun ensimmäisenä torstaina. Ilahduttavasti 12 osallistujan joukossa oli yksi kouvolalainenkin ja yksi työelämässä oleva.

Kokoontumisessa vaihdettiin ajatuksia uusimmista maakunnan tapahtumista ja kertoiltiin oman elämän kuulumisia. Monelle lapsenlapsien kanssa touhuilu ja tällä tavoin omien lasten tukeminen kuuluu kuvioon. Samoin myös hyvästä kunnosta huolehtiminen.

Tutustuttavana oli Journalistiliiton satavuotisesta historiasta kertovat uutuuskirja Ei mikään yhden illan juttu. Kirja lähtee ensimmäiseksi kiertoon Kymen Sanomien toimittajien pariin. Alkuvuodesta tutustumisvuoron saavat haminalaiset, ja maaliskuun puolivälistä alkaen Kouvolan Sanomien toimittajat. Kirja sijoitetaan toukokuussa Kalliolaan, ja on siitä lähtien kaikkien jäsenten luettavissa siellä.

Lämminhenkisessä ja iloisessa tapahtumassa vakavoiduttiin toviksi, ja muisteltiin 7. lokakuuta sairauteen 70-vuotiaana menehtynyttä varapuheenjohtajaamme Leena Halosta.

 
Eläkeläistapahtumassa Kotkassa 1. marraskuuta viihtyivät oik. Tarja Särkkä,
Arja Ranni, Timo Uusiniitty, Arja Ukkonen, Aulis Hyväkkä,
Hannele Karppinen sekä pöydän toisella puolella istuneet kuvan
ulkopuolelle jääneet. Etualalla selin Ari Hansen.