Tärkeää asiaa Kalliolasta!

Hyvä Kymenlaakson journalisti,

Kalliolan lomahaku on avoinna, mikäli teitä asia kiinnostaa näinä hankalina aikoina. Hakutoiveita voitte osoittaa sihteerille: ritva.launeskoski@iitinseutulehti.fi.
Hakuaikaa on ainakin koko huhtikuu, joten ei tarvitse hätäillä. Lisäksi tulevat mahdolliset jatkohaut tilanteen mukaan. Katso lisätiedot kohdasta Kalliolan kesä 2020.

Mökki-isännän terveiset:
Yhteiset kevättalkoot voimme varmaankin unohtaa täysin. Siksi toivoisinkin, että kaikki mökillä kävijät osallistuisivat nyt omalta osaltaan ja omissa porukoissaan talkoisiin ja tekisivät kaiken mahdollisen Kalliolan eteen.

JA SITTEN KAIKKEIN TÄRKEIN VIESTI:
Aikainen kevät on saanut jo väen käymään Kalliolassa. Nyt kaikkien on ehdottomasti noudatettava täydellistä hygieniaa mökillä. Ennen mökiltä poislähtöä on kaikki pinnat pestävä jollakin desinfioivalla aineella kuten vaikka saippualiuoksella. Ja tämä tarkoittaa kaikkia pintoja, kuten pöydät, istuimet, kaappien ja ovien rivat ja sähkökatkaisimet. Myös sauna on desinfioitava täydellisesti.
Jos joku tietää jonkin desinfioivan aineen, jolla nämä puhdistukset voi tehdä, niin hankitaan sitä Kalliolaan.
Myös astiaston kanssa on nyt oltava äärettömän puhtauden kannalla. Suosittelen käyttämään kertakäyttöastioita, mutta ne ruoanvalmistustarvikkeet, joita joudutaan käyttämään on desinfioitava tulikuumalla vedellä ja astianpesuaineella käytön jälkeen.
Tällä hetkellä ei ole tutkittua tietoa siitä, kuinka pitkään virus elää puhdistamattomilla pinnoilla, joten on ensiarvoisen tärkeää, että paikat on desinfioitu seuraavia tulijoita varten. Nyt ei pikainen imurointi riitä, vaan lattiatkin on joka kerta pestävä.
Ja tietysti tärkeintä on, ettei Kalliolaan edes mennä, mikäli on koronatartuntaan viittaavia oireita. Siis, älä mene mökillekään sairaana.

Mökki-isäntä Näkkälä