Kalliolaa aletaan korjata vähin erin

Kalliolan käyttömuutoksista kirjataan vain Kalliolan pelisäännöt
-kohtaan. Yhdistyksen sääntöihin ei tarvitse puuttua.

Kymenlaakson Journalistit ry:n vuosikokous 2021 pidettiin 4.9. Kalliolassa. Kokouksessa isona asiana käsiteltiin Kalliolan tulevaisuus: korjatako vai valmistella myyntiin.
Keskustelun jälkeen molemmista vaihtoehdoista tehtiin kannatetut esitykset, ja niiden tueksi moni kokouksesta estynyt oli jättänyt valtakirjan mielipiteensä ilmaisemiseksi.
Päätökseksi tuli äänin 12-6, että Kalliolaa aletaan korjata vähin erin yhdistyksen rahatilanteen salliessa. Korjaustöitä vetämään valitaan pieni toimikunta. Remonttiporukkaa on lupautunut jäsenten kaveripiireistä mukaan talkoilemaan, mikäli saavat käyttöoikeuden mökkiin talkoilun vastikkeeksi.
Toinen asia on, että Kalliolan vuokratulopohjan laajentamista pidetään tärkeänä, ja mökkiä voitaisiin tarjota vuokrattavaksi esimerkiksi Kymenlaakson yleläisille. Hallitus pohtii näitä kysymyksiä parhaillaan.
Toisin kuin edellisessä viestissä väitettiin, tämä muutos ei tarvitse yleisen kokouksen käsittelyjä, sillä Kalliolasta ei ole mainittu mitään yhdistyksen säännöissä. Sen sijaan Kalliolan pelisäännöt tullaan muuttamaan, kunhan hallitus saa muotoiltua käyttöoikeuden uudelleen.
Pahoittelen aiheutunutta sekaannusta! Kalliolan remonttityöryhmä on nyt esittänyt ensimmäiset toimensa, ja pääsee aloittamaan vielä tässä kuussa.
Kalliolan korjausta suunnittelevaan ja toteuttavaan toimikuntaan valittiin Timo Suurnäkki, Hannele Karppinen ja Leena Elonen.

Hyvää syksyä!