Kalliolan kesä 2021 - Vuokrausta ei avata, Kalliola jäsenten vapaassa käytössä

Hyvä Kymenlaakson Journalisti!
Hallitus on käsitellyt Kalliolan tulevaa kesää juuri valmistuneen kuntotarkastusraportin valossa sähköpostikokouksessa. Keskustelun perusteella hallitus on päättänyt seuraavaa:
1. Kalliolaa ei vuokrata rahaa vastaan tulevana kesänä.
2. Kalliola on jäsenistön vapaassa käytössä. Varausjärjestelmää ei rakenneta. Paikalle saa tulla milloin haluaa. Tässä kohtaa kukin tiedostaa ne mahdolliset riskit, joita mikrobilöydöksiin liittyy. Kuntotarkastus on tehty vain päämökkiin, josta siis löydettiin kosteusvaurioon viittaavaa mikrobikasvustoa. Sädesientä ei löydetty.
Mökki-isäntä järjestelee Kalliolan kesäkuntoon parhaansa mukaan tilanteessa, jossa talkoita ei koronan vuoksi järjestetä. Toivomme, että Timo saisi tähän apuja, töitä voidaan käydä tekemässä porrastetusti. Olkaa asiasta suoraan Timoon yhteydessä: timo.suurnakki@kymensanomat.fi.
On todella tärkeää, että jokainen mökillä vieraileva huolehtii yleisestä siisteydestä.
Tilanteesta aiheutuu yhdistykselle tulonmenetyksiä, kun vuokratuloja ei tältä kesältä tule. Kalliola ei kuitenkaan ole yhdistyksen merkittävin tulonlähde vaan liitolta saadut jäsenmaksutilitykset. Kalliola tuotti viime vuonna vuokratuloja 1190 euroa. Hallituksen arvio on, että talous kestää, mikäli mittaviin hankintoihin ei ryhdytä.
Hallitus käsittelee kuntotarkastusraporttia ja niitä toimia, joihin sen perusteella mahdollisesti ryhdytään, kokouksessaan 8.5. Asiaa tarkastellaan myös tulevassa vuosikokouksessa, jonka päivämäärää ei koronan takia ole vielä päätetty.

Raportti löytyy kotisivuiltamme, etusivulta
Terveisin puheenjohtaja
Pinja Valkonen