Syysaurinko säkenöi Kalliolan talkoissa

Kalliolan syystalkoita saatiin tehdä ehkä siihen asti upeimmassa syyssäässä 21. lokakuuta. Aurinko suorastaan säkenöi tyynessä, mutta kylmässä säässä. Talkoolaisia oli tällä kerralla mukana yhdeksän henkilöä, joille kaikille löytyi mökki-isännän ohjeiden mukaan sopivasti tekemistä.
Tyytyväistä väki oli urakoinnin jälkeen myös ruokapöydässä, jossa tällä kerralla nautittiin kanaa Igorin tapaan.
Hallitus piti kokoustaan ennen talkoita ja ihasteli Kalliolan päämökin saamaa uutta ulkoista ilmettä, jonka Rannikkopajat opiskelijatyönä oli keväällä taitavasti tehnyt. Heiltä kysytään myös pikkumökin ulkoista kunnostusta. Saunan seinät oli puhdistanut ja maalannut sen sijaan mökki-isäntä omalla ajallaan, ja lopputulos näytti oikein hyvältä.
Kalliolassa riittää tehtävää ensi keväänä myös yhdistyksen talkooväelle. Kenellä esimerkiksi saha, vasara tai lapio vain pysyvät kädessä, reippaita apukäsiä kaivataan. Talkootehtäviä ensi keväänä ovat mm. rantagrillin portaiden pintalautojen uusiminen sekä päämökin, pikkumökin ja saunan terassien lattialautojen hionta ja maalaus sekä venevajan merenpuoleisen ulkoseinän korjaus ja maalaus.
Talkooasioissa yhteys mökki-isäntään.
Raikasta syksyä kaikille!

Kuvat: Leena Halonen


Puheenjohtaja Leena Elonen ja
mökki-isäntä Timo Suurnäkki