Pinja Valkonen johtaa Kymenlaakson Journalisteja

Kymenlaakson Journalistit sai vuosikokouksessaan 16. maaliskuuta 2019 uudeksi puheenjohtajakseen kouvolalaisen Pinja Valkosen. Hän työskentelee Kouvolan Sanomissa valokuvaamon, urheilutoimituksen sekä kulttuuritoimituksen esimiehenä.
Vuosikokous pidettiin Haminassa varuskuntakerholla vajaan 20 henkilön voimin.
Yhdistyksessämme kaksi vuotta puhetta johtanut vapaa toimittaja Leena Elonen halusi väistyä, mutta jatkaa edelleen hallituksessa varapuheenjohtajana.
Yhdistyksen hallituksessa jatkavat myös Kymen Sanomien Outi Palmu sekä Timo Suurnäkki mökki-isäntänä, ja Iitinseudun Ritva Launeskoski sihteerinä.
Hallituksen muut jäsenet ovat Ilkka Kujala Keskilaaksosta, Kai-Pekka Vesalainen Ankkuri-lehdestä, Marjo Latvanen Kaakon Viestinnän uutistoimistosta ja uutena Henna Mäkelin Kouvolan Sanomista.
Varajäsenenä jatkaa Juha Rika Kaakon Viestinnästä ja uutena mukaan tuli eläkeläinen Pekka Niemi.
Taloudenhoitajana hallituksen ulkopuolella jatkaa Kimmo Puhakka Kouvolan Sanomista ja nettivastaavana Pasi Ylinen Kouvolan Sanomista.
Toiminnantarkastajat vaihtuivat. Pitkäaikainen tarkastaja Jarmo Gråsten halusi luopua tehtävästä, ja kun varatoiminnantarkastaja Pekka Niemi siirtyi hallituksen varajäseneksi, toiminnantarkastajaksi valittiin Satumiia Masalin Kouvolan Sanomista ja varatoiminnantarkastajaksi Riina Lehtoranta Kymen Sanomista.
Puhujavieraana kokouksessa oli Suomen Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra. Hän nosti esille monia ajankohtaisia asioita, ja sai aikaan myös keskustelua.
Yhdistyksen vuosikertomus 2018, Kalliola-raportti 2018-19 ja toimintasuunnitelma 2019 löytyvät kohdasta Yhdistyksemme/Vuosikokouksen asiakirjat.
Kalliolan lomahaut käynnistyvät huhtikuussa.

Hyvää kevään odotusta!