Kalliolan Kesuri-illassa
herkuteltiin grilliruoalla

Perinteikästä kesätoimittajailtaa vietettiin Kalliolassa
16. kesäkuuta. Kelit ovat olleet ailahtelevat, niin nytkin, mutta
taivaanrannassa siintänyt pilvenreuna ja ”vanha taivas” valoivat
uskoa siihen, että aurinkoa vielä saataisiin.
No, ensin saatiin kovaa tuulta ja sitten pari ravakkaa kuuroa,
jonka jälkeen selkeni.

Suomalaisessa kesäsäässä pidetty ilta oli kuitenkin oikein
onnistunut. 16 hengen voimalla teimme hyväntuulisesti tuttavuutta,
ja Krista Lihvonen-Hietakallio kertoi erityisesti kesätoimittajille,
joita oli mukana seitsemän, työelämän pelisäännöistä.
Sillä välin miehet mökki-isännän johdolla olivat laittaneet grillin
kuumaksi, ja sitä mukaa kuin emänniltä puheenjohtajan johdolla
valmistui keittiöstä grillattavaa, saimmekin sitten nauttia hyvästä
ruoasta:
Miehet huolehtivat pöytään hyvin valmistettua possua, makkaroita,
kasviksia ja jopa hedelmiä grillinsä kätköistä. Lisäksi mökkiuunissa
paistettiin kanaa, ja kaikki tämä popsittiin parempiin suihin leivän,
salaatin ja virvokkeiden kera.

Naisväkeä ei saunominen nyt innostanut, mutta osa miehistä kylpi
kyllä hyvällä mielellä, ja merivesikin oli kuulemma jo ainakin
pulahtamiskelpoista.
Kiitos taas kaikille mukana olleille, oli mukavaa!
Jk. Muistattehan myös heinäkuisen Bastion-tapahtuman!


Kesuri-illan herkullisesta grilliruoasta huolehtivat mökki-isäntä Timo Suurnäkki sekä
Simopekka Ukkonen, Ilkka Kujala kannustusjoukoissa grillin takana.



Kesätoimittajia grilliateriaan keskittynein Kalliolan hämärässä: kameraan päin
Julia Falck (vas.), Elina Iiskola, Juulia Järvenpää, Joonatan Hulkkonen ja
Jannika Melkko.