Jäsenkirje 2018

Hei Kymenlaakson Journalistit!

Kalliolan vuokra-aikojen haku on käynnissä. Ensimmäinen hakukierros päättyy 18. huhtikuuta, toinen 25. huhtikuuta ja mahdollinen kolmas kierros 27. huhtikuuta. Totuttuun tapaa juhannus ja viikko sitä ennen ja sen jälkeen Kalliola on vapaasti kaikkien jäsenten käytössä. Yhteistä aikaa on varattu myös heinäkuun 16. päivästä elokuun viidenteen päivään.

Kalliolan pikkumökki hiotaan ja maalataan ulkoa kevään aikana. Urakka on annettu Ekamin Rannikkopajan tehtäväksi. Ajankohtaa ei voi tarkasti sanoa, koska maalaus on säistä kiinni. Pahoittelemme jo etukäteen, jos maalauksesta aiheutuu häiriötä lomanviettäjille.

Lisätietoa Kalliolan vuokra-ajoista, hinnoista ja pelisäännöistä löytyy yhdistyksemme nettisivuilta tai voit kysyä sihteeri Ritva Launeskoskelta, ritva.launeskoski@iitinseutulehti.fi tai 040 510 7689.

Kalliolan perinteiset kevättalkoot pidetään lauantaina 28. huhtikuuta. Talkoot alkavat kello 12. Toivottavasti näemme talkoissa!

Vuosikokouksen alla Vuoden Valottaja -lyhty luovutettiin Kotkan kaupungin viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Kari Makkoselle ja vuosikokouksessa Vuoden Journalistina palkittiin Kymen Sanomien graafikko Juha Rika.

Journalistiliiton yhdistyspäivillä Tampereella liiton työehtoasiamies Hannu Hallamaa kiteytti hyvin, mitä jäsenyhdistysten tulee tietää 25.5. voimaan tulevasta EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta. Mitään isoja muutoksia uusi asetus ei aiheuta liiton jäsenyhdistyksissä ja liitosta on tulossa vielä tarkat ohjeistukset ennen kuin asetus tulee voimaan.

Liiton koulutuspäällikkö Nina Porra puolestaan lupasi, että ensi syksynä tulee lisää webinaareja eli verkkoseminaareja ja vinkkasi, että liiton Extranet-sivuilla on edelleen katsottavissa joitakin koulutusvideoita. Extranet-sivustolle on koottu vain jäsenille tarkoitettua sisältöä ja tämän vuoksi sivustolle on kirjauduttava.

Hyvää kevättä ja kesää kaikille!

Leena Elonen
Kymenlaakson Journalistit ry
puheenjohtaja
040 588 3034
leena.elonen@gmail.com